Lovitură pentru Liviu Dragnea. NU a primit permisie, așa cum se zvonea

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea nu a primit permisie, în urmă cu o zi, când Penitenciarul Rahova a decis, în baza orelor muncite de către deținuți, cine merită o zi liberă, alături de familie. 

”Permisia este prevăzută de lege ca persoanele private de libertate să aibă posibilitatea să mențină relația cu familia. În cazul dlui Dragnea, nu i-a fost acordată permisia, fără o motivare anume, chiar dacă dânsul a primit din partea garajului toate meritele aferente, condițiile legale sunt îndeplinite, în ciuda faptului că avea dreptul la această permisie, dânsului nu i-a fost acordată. Nu se motivează refuzul, n-a primit nici dânsul nicio motivare, vreo ideea ceva să știe de ce i-a fost respins acest drept.” a afirmat Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, la Antena 3. 

”Nimeni nu cere ca dl Dragnea să fie favorizat în cadrul Penitenciarului, dar nici defavorizat și să nu i se încalce drepturile” a mai precizat avocata. 

Cu o zi în urmă, Digi24 transmitea că Liviu Dragnea a mai primit o zi de permisie. Se pare că informația a fost neadevărată, Penitenciarul neacordându-i această permisie deși ar fi meritat-o, având creditele necesare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel