EXCLUSIV  LOVITURĂ pentru jucătorii la Loto în pandemie. PNL și marea digitalizare

Se încheie un an de pandemie, iar PNL mai dă o lovitură.

Au trecut 10 luni de când România se luptă cu Covid-19, dar nu doar cu Covid-19, ci și cu... digitalizarea. În contextul în care din ce în ce mai multe activități se desfășoară online, oamenii își pot cumpăra de pe Internet o mulțime de lucruri, biletele la Loto nu se pot achiziționa astfel. Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A, membru PNL, s-a lăudat prin septembrie că începe digitalizarea Loteriei Române, dar s-a oprit la vorbe. Nu a zis când va începe efectiv procesul. S-a oprit la faptul că a semnat un contract.

În urmă cu vreo trei luni, anunța că ”15 septembrie 2020 va rămâne o zi importantă în istoria Loteriei Române. Semnarea contractului cu Autoritatea pentru Digitalizarea României consfinţeşte colaborarea pe care o avem încă din luna aprilie. Crearea platformei informatice proprii de comercializare a jocurilor loteristice online reprezintă un proces necesar şi firesc, iar realizarea acesteia este aşteptată de jucători de foarte mulţi ani. Digitalizarea reprezintă un pas important pentru dezvoltarea și modernizarea Loteriei Române. Mă bucur că această realizare se concretizează în mandatul meu și datorez succesul întregii echipe. Toate demersurile pe care le-am făcut au fost susţinute, din prima clipă, de Consiliul de Administrație, de Adunarea Generală a Acționarilor şi, bineînţeles, de domnul Virgil-Daniel Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri. Împreună ne-am ţinut promisiunea pe care am facut-o jucătorilor Loteriei Române cărora le mulţumim pentru încredere şi le dedicăm, ca şi întregii societăţi româneşti, cei 114 ani de activitate.” 

Până astăzi nu s-a întâmplat nimic. Oamenii trebuie să meargă, în continuare, în agenții pentru a cumpăra bilete. Rămâne de văzut când se vor putea achiziționa online. E bine și după pandemie... dar ar fi mai util încă de acum. 

Sebastian Iacob Moga este membru PNL din 1996

Este membru al Partidului Național Liberal din 1996. A deținut funcția de membru al Biroului Permanent Municipal al PNL – Cluj Napoca și funcția de vicepreședinte al Biroului Permanent Județean al Tineretului Național Liberal Cluj. Până să conducă, pentru prima dată, Loteria Română – în 2005 – acesta a condus firma de producție mobilier a familiei sale, începând cu anul 1998. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel