Bivolaru, MISA, spune că Dacian Cioloș i-a fost elev

Siteul misatv.ro anunță că liderul spiritual al Mișcării Spirituale de Integrare în Absolut a dat un interviu unei televiziuni din Germania, unde Bivolaru dezvăluie faptul că Dacian Cioloș i-ar fi fost elev, scrie evz.ro

Fostul apărător al lui „Guru" Gregorian Bivolaru (fondatorul sectei MISA) lansează o informație-șoc în spațiul public.

Avocatul Mihai Rapcea, fost apărător al lui Gregorian Bivolaru, dar devenit foarte critic la dresa multor simpatizanți MISA, a postat pe Facebook un comentariu inedit la o postare despre Dacian Cioloș: "Tocmai a dat Gregorian Bivolaru interviu din pușcărie la o televiziune germana, și recunoaște că Ciolos i-am (mesajul e nu e editat, dar probabil a vrut să scrie "i-a" n.n.) fost elev," scrie sursa citată.

Inițial, interviul trebuia difuzat începând cu 12 februarie, dar s-a amânat, pentru că, așa cum era și normal, nemții au cerut ca versiunea în limba română să fie transmisă după ce e difuzat în Germania. Anunțul apare și pe celălalt site oficial al Mișcării, yogaesoteric.net.

Amânarea difuzării

Iată anunțul: " Având în vedere că jurnalistul care a realizat interviul ne-a contactat şi ne-a rugat să nu îl difuzăm deocamdată, întrucât dorește să aibă exclusivitate absolută, amânăm prezentarea acestui interviu în limba română, ce este deja pregătit pentru transmisie. Vă promitem că el va fi difuzat integral, așa cum am anunțat, după ce va fi prezentat mai întâi în cadrul televiziunii pentru care a fost înregistrat. Vă mulţumim pentru înțelegere! Cu consideraţie, redacţia postului de televiziune online MISA SENZAŢIONAL.TV"

[citeste si]

Gregorian Bivolaru recunoaște că Dacian Cioloș i-a fost elev. Fostul avocat al MISA a anunțat că GURU a dat un interviu din pușcărie la o televiziune germană

Anunțul inițial era următorul: "Începând cu ziua de duminică 12 februarie vă oferim în premieră un interviu inedit cu profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, realizat de un jurnalist german în data de 10 februarie, la penitenciarul Bistrița. Prima parte a acestui interviu, ce a fost transcris și trimis pentru a fi publicat pe site-ul nostru, va fi difuzată începând cu ora 19.00. Continuarea lui va fi programată pentru duminica viitoare. Pentru a afla ora de difuzare și alte informații care ar putea să apară vă invităm să urmăriți această pagină precum și pagina de live."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel