LOVITURĂ pentru Bill Gates. Politician, cerere FERMĂ în Parlament. "CRIMINAL"

Un politician cere ferm arestarea lui Bill Gates. Ce argumente a adus aceasta în fața Parlamentului. 

Deputata italiană Sara Cunial i-a cerut premierului Conte să-l predea pe Bill Gates, cel pe care-l numește "criminal", Curții Penale Internaționale pentru crime împotriva umanității.

Sara Cunial, discurs fulminant 

Într-un discurs fulminant de șapte minute întâmpinat cu aplauze puternice, Sara Cunial a spus că Italia a fost supusă unei „Sfinte Inchiziții a ştiinței false" și a criticat blocarea inutilă impusă în slujba unei agende globaliste. 

"De zeci de ani, Gates lucrează la politica de depopulare și la planurile de control dictatorial asupra politicii globale, urmărind să obțină primatul agriculturii, tehnologiei și energiei. Gates a spus, citez exact din discursul său: „Dacă facem o treabă bună la vaccinuri, sănătate și reproducere, putem reduce populația lumii cu 10-15%. Doar un genocid poate salva lumea". Cu vaccinurile sale, Gates a reușit să sterilizeze milioane de femei din Africa.

A provocat o epidemie de poliomielită care a paralizat 500.000 de copii în India și astăzi cu DTP, Gates cauzează mai multe decese decât boala în sine. În plus, face afaceri și cu mai multe multinaționale care dețin facilități 5G în SUA", sunt doar o parte dintre argumentele aduse de Sara Cunial în Parlamentul Italian.

Solicitarea fermă pentru premierul Conte

"Stimate domnule premier Conte, data viitoare când veți primi un apel telefonic de la filantropul Bill Gates, să îl trimiteţi direct în faţa Curții penale internaționale pentru crime împotriva umanității. Dacă nu veți face acest lucru, spuneți-ne cum ar trebui să vă definim, „avocatul prieten" care preia ordinele de la un criminal?", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel