Lovitură la Cascada Bigăr. Anunțul polițiștilor

Furt la Cascada Bigar. O femeie din Arad a căzut victimă hoților, în timpul cât ea s-a dus să admire una dintre cele frumoase căderi de apă din lume. 

Hoții au deschis mașina femeii cu o cheie care se potrivea și au luat tot ce au găsit: bani, telefon mobil și mai multe carduri. Polițiștii au estimat prejudiciul la aproximativ 5000 de lei, scrie opiniatimisoarei.ro.

Polițiștii au început imediat să-i caute pe hoți și au facut mai multe controale în Reșița. Astfel, la intrarea în oraș, dinspre Anina, au oprit și o mașină in care se aflau doi bărbați, unul din Timișoara și unul din Craiova.

„Cu ocazia controlului efectuat, politistii au gasit in autoturism mai multe bunuri, telefoane mobile, boxe audio, bijuterii din metal galben, mai multe chei auto, dar si sume de bani, 10.800 de lei si 3.130 de euro", transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Cei doi sunt acum cercetați pentru furt calificat, iar polițiștii continuă cercetările, ca să vadă dacă nu cumva aceștia sunt responsabili de mai multe furturi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel