Lovitură grea primită de Elena Udrea în justiție! Ce a decis ICCJ

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins miercuri plângerea fostului ministru Elena Udrea împotriva controlului judiciar pe cauţiune dispus de DNA.

Elena Udrea a fost marţi la DNA, pentru a clarifica problema bunurilor pe care le poate aduce garanţie, după ce a susţinut că nu are bani să achite cauţiunea de cinci milioane de lei. Ea are la dispoziţie cinci zile pentru a depune garanţii şi fonduri pentru plata cauţiunii de cinci milioane de lei, au declarat, marţi, surse judiciare citate de Agerpres.

Procurorii DNA au dispus vinerea trecută măsura controlului judiciar pe cauţiune în cazul Elenei Udrea, în dosarul în care Parlamentul a încuviinţat începerea urmăririi penale şi reţinerea acesteia, nu însă şi arestarea preventivă, fiind stabilită suma de cinci milioane lei.

Elena Udrea este acuzată de luare de mită în formă continuată, trafic de influenţă în formă continuată, instigare la abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia ori încheierea de tranzacţii financiare utilizând informaţiile în virtutea funcţiei, spălare de bani în formă continuată, fals în declaraţii de avere în formă continuată (cu referire la declaraţiile de avere din perioada 2009 - 2012).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel