Lovitură grea primită de cei care apelează la metoda ”accidentul”

Polițiștii din județul Bistrița Năsăud, împreună cu polițiști din Hunedoara, Mehedinți și Dolj, efectuează joi 13 percheziții domiciliare pe raza municipiului București, a județelor Ilfov și Vâlcea, precum și într-un penitenciar. Scopul acțiunii este destructurarea unei grupări infracționale specializate în înșelăciuni prin metoda ”accidentul”, potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Prejudiciul cauzat de persoanele suspectate de comiterea acestor înșelăciuni se ridică la peste 40.000 lei.

”17 persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, sunt bănuite că în perioada august 2015 - octombrie 2015 ar fi indus în eroare șapte persoane vătămate, din județele Bistrița-Năsăud, Dolj și Mehedinți, prezentându-se ca fiind polițiști, avocați sau medici, solicitând sume de bani pentru soluționarea unor cazuri în care ar fi fost implicate rude ale acestora. De asemenea, șase persoane încarcerate în penitenciar vor fi transferate în Centrul de Arest și Reținere Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud”, se arată în comunicatul citat.

În aceeași cauză, în data de 13 octombrie, au fost transferate la Bistrița încă două persoane din Centrul de Arest și Reținere Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel