LOVITURĂ! Decizia ÎCCJ în cazul Mircea Negulescu. Bogdan Chirieac a avut dreptate!

Analistul politic Bogdan Chirieac a anticipat ce avea să se întâmple cu fostul procuror ”Portocală”. 

Fostul procuror Mircea Negulescu, zis „Portocală”, a fost plasat sub control judiciar. Judecătorii ÎCCJ au respins propunerea procurorilor SIIJ de arestare a fostului magistrat.

Mircea Negulescu a fost reținut miercuri, pentru 24 de ore, iar joi a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventinvă.

”Respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ), cu privire la inculpaţii Negulescu Mircea şi Iordache Mihai Iuliano. (...) Dispune luarea măsurii controlului judiciar, pe o durată de 60 zile, cu începere de la 16 iulie 2020 până la 13 septembrie 2020, inclusiv, faţă de inculpaţii: 1. Negulescu Mircea, şi 2. Iordache Mihai Iuliano”, a decis instanța supremă, conform Mediafax. 

Conform deciziei instanței, ”Portocală” trebuie să se prezinte periodic la Poliţia Ploieşti şi nu are voie să comunice sau să ia legătura, direct sau indirect, cu persoanele vătămate Sebastian Ghiţă, Victor Ponta, Chirilă Sorin Adrian şi Iordăchescu Ionuţ Alexandru şi nici cu martorii Stroe Cecilia Cristina, Bănică Monica Gabriela, Vlad Cosma, Păvăleanu Marcel Cristian şi Bizniche Gheorghe.

Vezi și: OFICIAL. De ce a fost REȚINUT fostul procuror ”Portocală”. Avalanșă de ACUZAȚII

”Cu siguranţă, completul de judecată de mâine îl va elibera pe dl Portocală, deoarece se încalcă o lege importantă din războiul româno-român: niciunul dintre torţionari nu trebuie să răspundă în faţa legii.” spunea analistul politic Bogdan Chirieac imediat după ce procurorul Negulescu a fost reținut. 

Se pare că a avut dreptate. 

Vezi și: Mircea Negulescu, REȚINUT. Bogdan Chirieac, ipoteză cruntă: Sfârşitul SIIJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel