Lovitură de teatru în cazul fraților Becali și Cristi Borcea

Înainte de pronunțarea din "Dosarul Transferurilor", trei dintre greii fotbalului, respectiv frații Victor și Ioan Becali și Cristi Borcea,  au ticluit o strategie care în acest moment ar putea să se îndrepte împotriva lor.

Victor și Ioan Becali și Cristi Borcea au intuit că vor fi condamnați în "Dosarul Transferurilor" și au hotărât  că e mai bine să-și aranjeze viața și de după gratii cât timp mai erau în libertate. Astfel, cei trei oameni de fotbal au decis să-și schimbe domiciliile în județul Constanța, pentru ca, în cazul unor condamnări, care s-au și concretizat, să fie încarcerați la Poarta Albă, acolo unde este și Gigi Becali.

Numai că planul acestora ar putea să se îndrepte împotriva lor. Potrivit noilor reguli, în penitenciarele care au sistem deschis și semideschis nu pot fi păstrați deținuții cu pedepse  considerate mari, ca în cazul celor doi  frații Becalii și Borcea. Potrivit RTV, aceștia  ar putea ajunge la penitenciarele de maximă siguranță din apropierea Constanței, respectiv la Tulcea sau Slobozia.

"La noi se poate executa regim de detenţie semi-deschis sau deschis, ori pedepsele lor sunt pentru regim închis. La noi vor sta pe perioada carantinei, de 21 de zile, iar după ce se stabileşte regimul de detenţie vor fi transferaţi la un penitenciar cu regim închis", au precizat reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă.

Magistrații Curții de Apel București au decis, marți,  condamnarea lui Cristi Borcea la 6 ani și patru luni. Ioan Becali a primit 6 ani și patru luni, iar Victor Becali 4 ani și opt luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel