Lovitură de proporții în dosarul Apa Nova! Ce au decis procurorii

Compania Apa Nova a fost pusă sub acuzare în dosarul care vizează presupuse fapte de corupţie comise de persoanele din conducere.

Surse citate de digi24.ro susțin că decizia a fost luată după ce procurorii de caz au analizat toate informațiile din probele pe care le-au strâns în acest dosar și au ajuns la concluzia că beneficiari de pe urma ilegalităților nu au fost doar directorii, ci și compania Apa Nova.

În urma scumpirilor făcute în ultimii ani, profitul companiei a crescut. Astfel, această majorare a tarifelor la apă a dus și la o majorare spectaculoasă a profitului. De la o cifră de afaceri netă de aproximativ 493 de milioane de lei și un profit net de 85 de milioane de lei, în 2011, Apa Nova a ajuns, în 2012, la o cifră de afaceri netă de 666 de milioane de lei și un profit net de 118 milioane.

[citeste si]

Potrivit surselor citate, noile acuzații sunt de evaziune fiscală, spălare de bani, dare de mită și interceptări ilegale.

În primă fază, nu se va pune poprire pe bunurile societății și nici conturile bancare sub sechestru, pentru că asta ar putea să ducă la blocarea activității societății și, mai departe, la consecințe neplăcute pentru bucureșteni.  

Deocamdată, procurorii nu au stabilit prejudiciul final.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel