LOVITURĂ cu măștile GRATUITE pentru români. Iohannis: Cine e responsabil

Președintele Klaus Iohannis a rupt tăcerea în scandalul măștilor gratuite.

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut miercuri, la Palatul Cotroceni, o conferință de presă. La un moment dat, a fost întrebat de un jurnalist de la B1 TV: „Ați făcut apel încă o dată la responsabilitate. Aș vrea să vă întreb despre responsabilitatea autorităților, având în vedere faptul că firma care a câștigat licitația pentru livrarea măștilor sanitare a anunțat că nu poate livra toate măștile la timp, adică până mâine, așa cum a cerut ministrul Sănătății. În acest context, ce vor face autoritățile, astfel încât, în momentul în care va începe școala, toți copiii din familiile defavorizate să beneficieze de măștile de protecție?”

Răspunsul lui Iohannis


„Autoritățile vor face ce scrie în contract. Dar înțeleg că s-a început livrarea măștilor. Este evident responsabilitatea firmei care a contractat să livreze, așa cum s-a angajat. În rest, sunt detalii pe care le pot explica cei care au încheiat contractul”, a spus șeful statului.

Întrebat, ulterior, dacă există și alt plan, în cazul în care nu vor fi livrate la timp, Klaus Iohannis a răspuns astfel: „Cu siguranță, se vor găsi soluții și la Guvern și în administrațiile locale. Înțeleg că multe administrații deja au început să-și procure astfel de măști pentru a le pune la dispoziția elevilor, respectiv a dascălilor.”

VEZI ȘI: VACCINAREA OBLIGATORIE? Iohannis, ANUNȚUL MOMENTULUI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel