EXCLUSIV  LOVITURĂ cu blocurile noi. Ce îi așteaptă pe rechinii imobiliari! GATA: S-A TERMINAT! video

Lucrari constructii - foto ilustrativ
Lucrari constructii - foto ilustrativ

Problema modului în care se construieşte în Bucureşti nu putea să lipsească din dezbaterea incendiară organizată de DC News cu candidaţii la Primăria Sectorului 1: Adriana Bahmuţeanu, Daniel Tudorache şi Dan Bucura.

Iată ce au comentat cei trei despre subiectul "rechinilor imobiliari" din Bucureşti:

Dan Bucura: E o ordine inexistentă în ceea ce priveşte zona imobiliară. Era un slogan pe care eu mi-l asum că-l iau, nu au decât să mă dea în judecată că îl plagiez: ‚Oprim rechinii imobiliari!’. Eu vreau să opresc rechinii imobiliari; acei golani care iau o bucată de teren într-o zonă în care au numai case în jur şi în loc să construiască imobile de numai un etaj sau două, atât cât le permite legea, se duc şi fac P+5, P+7, P+9 şi creează haos inclusiv din punctul de vedere al circulaţiei. (…) Luaţi Primăverii de exemplu, acolo toţi golanii au construit P+5, P+7 şi au la subsol doar -1, dacă au şi atât. Toate maşinile alea se parchează pe stradă. (...) Eu vă spun că nu semnez o autorizaţie de construcţie cu riscul de a mă da în judecată dacă nu îmi demonstrează fiecare că are cel puţin un loc de parcare pentru fiecare apartament în subteran.

Adriana Bahmuţeanu: Subscriu la ceea ce a spus Dan Bucura. E nevoie de investiţii imobiliare curate în Sectorul 1 şi eu, pentru că sunt o fire liberală, am un proiect, pentru că în Bucureşti nu există zgârie nori şi m-am gândit să fac un cartier de zgârie nori în Sectorul 1. De exemplu pe Şoseaua Siseşti – Târgovişte acolo ar putea aceşti ‚rechini imobiliari’, marile grupuri de investiţii imobiliare să se focuseze pe acea zonă şi să facă aceşti zgârie nori, să avem şi noi mândria Bucureştiului în Sectorul 1, primele blocuri cu adevărat zgârie nori.

Dan Tudorache: Într-adevăr, până în 2016 s-a întâmplat aşa şi în zona Bucureştii Noi, Chitila, se construiau parcări la subsol, acele parcări nu se vindeau, se transformau după ce făceau recepţia în apartamente sau garsoniere, cei care aveau maşini le lăsau pe stradă şi automat se crea acel ambuteiaj. În ceea ce priveşte Primăverii, e o zonă protejată iar autorizaţiile sunt date de Primăria Capitalei ca şi în zona Bucureştii Noi. Acolo au fost primele probleme cu blocurile între case. Unii şmecheri îşi luau teren, se duceau la Primăria Capitalei, modificau PUZ-ul, automat îi dădea dreptul să construiască, să aibă mai multe etaje şi apăreau acele blocuri între case. Dacă el avea PUZ-ul aprobat şi tu ca primar nu îi dădeai autorizaţie, îţi făcea plângere penală la DNA, abuz în serviciu şi te suspenda din funcţie DNA-ul. E greu să te opui unui drept al omului pe care l-a obţinut prin diverse căi, ca să nu zic altfel.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel