Lovitură! Ce a decis Curtea de Apel în „Dosarul Nana”

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului ICCJ a anunțat, joi, că magistrații Curții de Apel București au decis ca „Dosarul Nana” să meargă mai departe.

Curtea de apel a admis contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi și a respins ca neîntemeiate cererile şi excepţiile formulate de către mai mulţi inculpaţi din dosarul intitulat generic „Dosarul Nana”.

"Prin încheierea nr. 1093/C din data de 30 septembrie 2015, Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, iar în baza art. 346 alin. 1 Cod de procedură penală a respins ca neîntemeiate cererile şi excepţiile formulate de către mai mulţi inculpaţi din dosarul intitulat generic „Dosarul Nana". Totodată Curtea a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 236/P/2014 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică.

Reamintim faptul că, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus sesizarea instanţei prin rechizitoriul întocmit la data de 5 mai 2015 în cauza având ca obiect reconstituirea dreptului de proprietate şi arendarea unor terenuri amplasate pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi", a anunțat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, printr-un comunicat de presă.

Vezi și: Percheziții DNA la o primărie importantă - Ultimă Oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel