Lovitura anului dată de Radu Tudor. Ce declara în urmă cu o lună pentru DC News

Radu Tudor a dat lovitura.

Emisiunea sa "Punctul de întâlnire" ocupă locul 2 în topul general de audienţă al programelor de ştiri.

Audienţele au fost măsurate în perioada ianuarie - decembrie 2015.

De altfel, producţiile Antena 3 ocupă opt din cele zece locuri prevăzute în acest top, dovedind încă o dată profesionalismul redacţiei Antena 3.

(w670)

"Vreau să vă mulţumesc foarte mult pentru anul 2015. Sunt rezultate care, din punctul meu de vedere, reprezintă o mare onoare şi o mare provocare din partea dumneavoastră, a telespectatorilor. Anul 2015 a consacrat Sinteza Zilei pe primul loc şi pe locul secund emisiunea Punctul de Întâlnire. Vă mulţumesc pentru această onoare!", a spus Radu Tudor.

În urmă cu o lună, l-am întrebat pe Radu Tudor ce spune despre principalul său "competitor", Mihai Gâdea care primul loc în top cu emisiunea 'Sinteza Zilei': "Dacă Mihai Gâdea e principalul meu competitor, mi-aș dori ca în următorul deceniu clasamentul să arate la fel".

[citeste si]

Ce nu se vede la televizor?

"Faptul că nu am weekend liber de 7 ani, decât cu foarte mici excepţii. Când alţii reuşesc să-şi reîncarce bateriile eu trebuie să muncesc. Nu e uşor, dar satisfacţiile reuşesc să mă echilibreze. De luni până vineri sunt alături de Dana Grecu şi Andreea Munteanu în emisiunea "La ordinea zilei", aflată şi ea în top 10. Asta mă ţine mereu în priză, am antrenament. Telespectatorii noștri sunt extraordinari, le mulţumesc din suflet. Sper să fim cu toţii sănătoşi în 2016. Şi pe aceeaşi poziţie în top!", a mai spus Radu Tudor în exclusivitate pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel