Love4Bike. Daniel Băluţă, invitaţie: Va fi super atmosferă!

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, invită toţi elevii de la liceele din sector să se înscrie la competiţia "Love4bike".

Înveți la un liceu din Sectorul 4 și ai o bicicletă funcțională? Înscrie-te în cursele ”Love4Bike”, competiția campionilor care se va desfășura sâmbătă, în Parcul Tineretului din Sectorul 4, în zona Cafeneaua Actorilor și câștigă unul din premiile puse în joc! 

"Va fi super atmosferă, iar pe lângă cursa de anduranță de 5 km și cursa de viteză de 50 m, vor avea loc, în zona rezervată iubitorilor mersului pe două roți, tot felul de activitati practice pe bicicletă desfasurate pe trasee tematice cu indicatoare rutiere, dar si jocuri de abilitati velo care au ca scop dezvoltarea capacitatii copiilor de a manevra cât mai bine bicicleta, în special în situațiii neprevăzute.

Copiii, încurajaţi să folosească bicicleta ca mijloc de transport alternativ

Mai mult decât atât, împreuna cu Scoala Velo AVP (Adevărații VeloPrieteni) vom susține, în cadrul programului Love4Bike, organizat prin direcția Mobilitate Urbană Sector 4, un curs prin care dorim să încurajăm copiii să folosească, în siguranță, bicicleta ca mijloc de transport alternativ, în drumul către școală, dar și în timpul liber", precizează primarul Daniel Băluţă.

"În programul de sâmbătă, în jurul orei 14.00, în zona de Start/Finish, de la Cafeneaua Actorilor, vom discuta despre echiparea obligatorie și recomandată a bicicletei și a biciclistului care se deplasează pe drumurile publice, despre unde avem și unde nu avem dreptul să circulăm cu bicicleta, despre indicatoare rutiere și modalități de evitare a celor mai frecvente tipuri de accidente pe bicicletă", mai anunţă primarul Sectorului 4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel