Localitate din Dâmbovița, plină de gunoaie. Primar: Vrem o țară ca afară și vrem o comună curată

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Localitatea Annoasa din Dâmbovița este plină de gunoaie, iar primarul trage un semnal de alarmă pentru implicarea cetățenilor pentru păstrarea curățeniei în comună.

Problema gunoaielor aruncate la marginea drumurilor oferă mari bătăi de cap administrației locale din comuna Aninoasa. O nouă acțiune a Serviciului Public de Întreținere, efectuată la mijlocul acestei săptămâni, pe o lungime de aproximativ 300 de metri, a dus la strângerea a zeci de saci de gunoaie și deșeuri. Asta în condițiile în care, în zona respectivă, o altă acțiune de strângere s-a desfășurat în urmă cu două săptămâni. Un semnal de alarmă în acest sens a fost tras chiar de primarul comunei, Vlădut Niculae.

“Vrem o țară ca afară și vrem o comună curată, europeană! Noi facem tot posibilul să păstrăm curățenia, dar ceea ce vedeți în imagini sunt deșeurile strânse de Serviciul Public de Întreținere Aninoasa, pe un tronson de aproximativ 300 de metri de drum, la doar 2 săptămâni de la ultima acțiune de ecologizare din zona respectivă!

Indiferent cât de mult vom dezvolta sistemul de supraveghere video, nu putem acoperi fiecare metru pătrat de domeniu public și indiferent de cât de multe acțiuni de ecologizarea vom desfășura, fără spiritul civic și atitudinea responsabilă a cetățenilor comunei noastre, nu vom câștiga lupta cu poluarea!”, a transmis primarul comunei Aninoasa pe Facebook, potrivit DBOnline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel