EXCLUSIV  LOTO 6/49, marele câștigător. Coincidența care amintește de o luptă din comunism

Un om de afaceri a câștigat la Loto 6/49 marele premiu la categoria întâi de 2,6 milioane de euro. Nu este prima oară când câștigă. El în continuare joacă la Loto și are o vastă experiență. A mai câștigat premii mai mici de-a lungul timpului, dar și premiul cel mare în 1998, de aproximativ 20.000 de dolari. 

Coincidența aduce aminte de o tactică folosită de cei care luptau cu legea 18 sau a ilicitului în comunism.

Legea 18 permitea confiscarea averii celor care nu putea s-o justifice. Omul era considerat vinovat și trebuie să se dezvinovățească și să dovedească cum și-a dobândit averea.

Pe vremea aceea, averea nu era însemnată, nu erau mari proprietăți.

Expuși acestei legi erau oamenii care profitau de criză și lucrau cu banii, adică oamenii din industria alimentară, din hoteluri și restaurante, cei care vindeau bunuri de consum. Ei obțineau aproximativ încă un salariu și nu puteau astfel să-și justifice averea. Pentru a și-o justifica, ei cumpărau lozuri câștigătoare de la adevărații câștigători și astfel erau cu taxele la zi, spuneau că au câștigat la loto. 

Coincidența marelui câștigător la Loto doar amintește de lupta cu legea 18 din comunism, fără nicio altfel de legătură cu vremea aceea. Potrivit informațiilor din presa locală, afaceristul este care și-a dezvoltat afacerile în democrație, anticipând mișcările ce urmau să fie pe o piață deschisă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel