Loteria Vaccinării, 17 octombrie. Rezultatele extragerii

Foto Pexels
Foto Pexels

A treia extragere pentru Loteria de Vaccinare a avut loc duminică, 17 octombrie.

LIVE TEXT

- 1 534 176 - Marele premiu de 100.000 lei.

- Cele 80 de premii în valoare de 10.000 lei sunt cuprinse între 1.534.177 și 1.534.257.

- Evenimentul de la 20:50 a început!

- Rămâneți pe DC NEWS pentru a afla dacă ați câștigat! Intervalul din care se selectează este: 1.344.171 – 1.627.567.

Știrea inițială

A treia extragere la Loteria de Vaccinare va avea loc duminica, 17 octombrie si va fi difuzata pe TVR 1 la orele 20:50, se arată pe site-ul oficial al Loteriei Române. La aceasta extragere participă numerele de ordine din intervalul 1.344.171 – 1.627.567, corespunzatoare participantilor care s-au inscris, conform Regulamentului, pana vineri, 15 octombrie, la orele 12:00.

La cea de-a treia extragere saptamanala se vor acorda 80 de premii a cate 10.000 de lei si un premiu de 100.000 de lei. Extragerea va fi difuzata pe TVR1 la orele 20:50. Rămâneți pe DC NEWS pentru a vedea rezultatele în momentul în care sunt transmise!

Rezultatele extragerilor vor fi afisate pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului si pe site-ul Ministerului Sanatatii.

Oamenii, nemulțumiți de cum funcționează sistemul de acordare a premiilor

Cititorii DCNews au contestat încă de la prima extragere modul în care se face alocarea premiilor și au semnalat că înscrierea pe site-ul Loteriei este dificilă. 

Comentariile critice au apărut imediat după prima extragere. Redăm câteva din ele:

1. Foarte neinspirata soluție au găsit. Probabil că oamenii își înscriu toată familia o dată și au numere consecutive și practic câștiga câteva familii.

2. Inexplicabil de ce să nu extragi de mai multe ori.

3. Cam aiurea regula cu 80. Oboseau dacă extrăgeau și ei de 80 de ori să simțim și noi, ăștialalți, că avem o șansă?

4. O extragere făcută total aiurea. Un singur număr extras pentru marele premiu săptămânal, restul de 80 câștigători fiind numere consecutive după câștigătorul marelui premiu. Adică dacă dai 81 premii faci 81 extrageri, nu o singură extragere și restul îi iei la grămadă unul după altul.

Multe premii, puțini câștigători

Înscrierea la Loteria de vaccinare se va face pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/login, de către persoanele cu schemă completă de vaccinare, după generarea certificatului digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului. Ulterior înscrierii, participantul primește un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație. Înscrierea pornește cu numărul de ordine 1, pentru primul participant înscris, și continuă până la finalizarea Loteriei de vaccinare, respectiv până la data de 31.12.2021, ora 12.00.

Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP

După finalizarea operațiunii de înscriere, participantul poate vizualiza numărul de ordine alocat.  Acesta se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/login.

În vederea înscrierii, participantul trebuie să accepte condițiile prevăzute în Ordinul privind Regulamentul de organizare și desfășurare a extragerilor Loteriei de vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel