Loteria Vaccinării, 14 noiembrie. A șaptea extragere are loc astăzi

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

LOTERIA VACCINĂRII. A șaptea extragere săptămânală are loc duminică, 14 noiembrie. 

A şaptea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare va avea loc duminică şi va fi difuzată pe TVR 1, la orele 20:50, informează Loteria Română. La cea de-a şaptea extragere săptămânală se vor acorda 80 de premii a câte 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei.

Potrivit sursei citate, la această extragere participă numerele de ordine din intervalul 2.564.552 - 2.730.102, corespunzătoare participanţilor care s-au înscris, conform Regulamentului, până vineri, 12 noiembrie, la orele 12:00.

La cea de-a şaptea extragere săptămânală se vor acorda 80 de premii a câte 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei.

Rezultatele extragerilor vor fi afişate pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

'Conform Legii nr. 55 din 15 mai 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, art. 21-3, alin. (8): Revendicarea premiilor se face în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul', atrage atenţia Loteria Română, potrivit Agerpres.

VEZI ȘI: S-ar putea să fi câștigat la Loteria Vaccinării și să nu știi acest lucru. Ce se întâmplă dacă ai câștigat și nu îți ridici premiul

Un nou tip de înșelăciune: Infractorii se folosesc de numele Loteriei de Vaccinare. Avertismentul emis de Loteria Română

Loteria Română avertizează cu privire la mai multe tentative de înșelăciune. Oamenii primesc mesaje prin care sunt anunțați că au câștigat și li se cer date personale.

'Atragem atenția tuturor cetățenilor să nu dea curs unor astfel de mesaje sau altor tipuri de practici similare și le recomandăm să se informeze numai din surse oficiale'.

'Informațiile cu privire la Loteria de Vaccinare pot fi obținute exclusiv de pe site-urile oficiale ale Ministerului Sănătății (www.ms.ro), Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (www.economie.gov.ro) și C.N. „Loteria Română” S.A. (www.loto.ro), care au fost comunicate la începutul campaniei Loteria de Vaccinare. Atragem atenția cu privire la tentativele de înșelăciune și de obținere de date cu caracter personal prin intermediul mai multor mijloace care folosesc însemne sau simboluri ale organizatorilor Loteriei de Vaccinare (adrese de e-mail cum ar fi [email protected] sau similare, sigla Loteriei Române, abrevieri tip gov. ș.a.m.d.). Prin intermediul unor mesaje transmise prin e-mail, destinatarii sunt anunțați că au câștigat la Loteria de Vaccinare și li se solicită, în vederea acordării câștigului, date cu caracter personal și alte elemente legate de vaccinare', a transmis Loteria Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel