Loteria Română renunță la contractul cu Intralot

Loteria Română nu va mai prelungi contractul cu firma grecească Intralot, contract care va expira la 31 decembrie 2014.

Loteria Română va negocia contracte cu o parte din subcontractorii Intralot şi va asigura funcţionarea sistemului prin specialişti proprii, a declarat, luni ,ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov.

„Contractul cu firma Intralot, privind administrarea şi gestionarea tuturor jocurilor loteristice, nu se va prelungi. Actualul act adiţional, prin care s-a prelungit acest contract, este în vigoare până în data de 31 decembrie. În urma discuţiilor avute, am decis de comun acord cu conducerea Compania Naţională Loteria Română SA, ca aceasta să efectueze demersurile necesare pentru încheierea de contracte cu o parte din subcontractorii Intralot, în vederea asigurării funcţionării sistemului Loto, în continuare, fără nicio modificare", se arată într-o declaraţie de presă transmisă de Darius Vâlcov.

Citește și: Loteria Română. Ministrul Finanțelor cere verificarea contractelor cu Intralot

Conducerea Loteriei a dat asigurări că extragerile  Loto nu vor suferi modificări de niciun fel, în urma întreruperii contractului firma grecească.

Contractul cu Intralor a expirat anul trecut, dar a fost prelungit printr acte adiționale. Potrivit contractului care a expirat în 2013, Intralot primea 7,5% din încasările totale de la loto, pentru asistenţa tehnică oferită în exploatarea aparaturii electronice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel