Loteria română, anunț: Cine este noul câștigător

Loteria Romana
Loteria Romana

În cursul zilei de luni, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiilor de categoria I și a II-a la tragerea Joker din data de 14 octombrie a.c., valoarea totală a câștigului obținut fiind de 4.045.837,72 lei (peste 868.000 de euro). 

“Norocul ține cu ține! Joacă și vei câștiga!” – este mesajul pe care câștigătorul îl transmite jucătorilor. Posesorul biletului norocos este din București, are în jur de 50 de ani, lucrează în construcții și joacă constant la loto. A declarat că cel mai mare premiu câștigat până acum la Loteria Română a fost de 1.000 de lei la Loto 6/49. 

Cum a ales numerele

În ceea ce privește numerele jucate, ne-a mărturisit că o parte au semnificație personală iar celelalte au fost puse la întâmplare. A spus că a aflat că este câștigător, la scurt timp după tragerile loto, când și-a verificat numerele pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro și nu i-a venit să creadă. Cu banii câștigați, în primul rând, își dorește să renoveze o casă bătrâneasca rămasă de la bunici.  Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel