LOTERIA BONURILOR FISCALE. Posesorii de VISA, 172 de tranzacții care ar putea fi câștigătoare

Premii de un milion de lei la Loteria Bonurilor fiscale. Printre câștigători s-ar putea numără posesorii de carduri VISA. 172 de tranzacții sunt câștigătoare. 

În 16 septembrie, au avut loc 172 de tranzacții cu carduri VISA cu o valoare cuprinsă între 274 și 274,99 lei fiecare, potrivit Agerpres. Dintre posesorii de carduri VISA ar putea fi cei 100 de câștigători ai Loteriei bonurilor fiscale. 

Bonurile fiscale trebuie să fie depuse în original, în următoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate și o cerere scrisă, se arată într-un comunicat al Visa Europe. Valoarea totală a premiilor de un milion de lei se va împărți în mod egal între cel mult 100 de câștigători care solicită și îndeplinesc condițiile Loteriei bonurilor fiscale. 

La extragerea de duminică, 18 octombrie, au participat bonurile fiscale emise în perioada 1-30 septembrie 2015, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora depășește 100, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea a maximum 100 de câștigători.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al CN Loteria Română (CNLR), pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel