LOTERIA BONURILOR FISCALE EXTRAGERE 23 iulie, duminică. REZULTATE

LOTERIA BONURILOR FISCALE EXTRAGERE 23 iulie, duminică. REZULTATE. Duminică, 23 iulie, va fi organizată a doua etapă de selecţie a celor 100 de câştigători la extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale din data de 18 iunie, la care au participat bonurile emise în perioada 1-31 mai.

Numărul câștigător este:

070


LOTERIA BONURILOR FISCALE EXTRAGERE 23 iulie, duminică. REZULTATE. Fondul de premiere pentru această extragere este de un milion de lei.

LOTERIA BONURILOR FISCALE EXTRAGERE 23 iulie, duminică. REZULTATE. În prima etapă a extragerii lunare, au fost desemnate ca fiind câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 30 mai 2017, cu o valoare de 59 de lei.

LOTERIA BONURILOR FISCALE EXTRAGERE 23 iulie, duminică. REZULTATE. După centralizarea bonurilor fiscale câștigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 417 cereri de revendicare, fiind depășit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii).

LOTERIA BONURILOR FISCALE EXTRAGERE 23 iulie, duminică. REZULTATE. Lista bonurilor fiscale pentru care au fost revendicate premii la extragerea lunară din 18 iunie a.c. este disponibilă pe site-ul MFP, la rubrica Loteria bonurilor fiscale.

LOTERIA BONURILOR FISCALE EXTRAGERE 23 iulie, duminică. REZULTATE. Detalii despre cea de-a doua etapă de selecție a câștigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 23 iulie 2017:

LOTERIA BONURILOR FISCALE EXTRAGERE 23 iulie, duminică. REZULTATE. Extragerea va fi organizată în 23 iulie a.c., în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 18:50. Extragerea este publică și va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

LOTERIA BONURILOR FISCALE EXTRAGERE 23 iulie, duminică. REZULTATE. Aceasta va consta în extragerea cu urnele Loteriei Române a unui număr din intervalul numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost depuse cereri de revendicare a premiilor, respectiv 001 până la 417.

LOTERIA BONURILOR FISCALE EXTRAGERE 23 iulie, duminică. REZULTATE. Numărul extras în cadrul acestei trageri va fi primul câștigător. Pentru desemnarea celui de-al doilea câștigător, se aplică crescător la primul număr extras un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câștigător (30). Pentru stabilirea celorlalți câștigători, pasul se adună succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind câștigător.

LOTERIA BONURILOR FISCALE EXTRAGERE 23 iulie, duminică. REZULTATE. Dacă în urma aplicării acestei proceduri de selecție se depășește numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă (417), următorul număr câștigător din listă este dat de diferența dintre suma determinată prin aplicarea pasului (30) la baza de referință şi numărul unic maxim atribuit (417), continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege, respectiv 100. În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câștigătoare, sunt eliminate din listă.

LOTERIA BONURILOR FISCALE EXTRAGERE 23 iulie, duminică. REZULTATE. După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel