LOTERIA BONURILOR FISCALE, duminică, de la orele 20:10. Vezi bonul câștigător din luna iulie

O nouă extragere în cadrul Loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminică, de la orele 20:10, în studioul TV al Loteriei Române. La această extragere participă bonurile emise în luna iulie, fondul de premiere fiind de un milion de lei.

UPDATE: Ziua câștigătoare aferentă lunii iulie este 23. Valoarea câștigătoare a bonului fiscal este 364. Deci valoarea bonului este 364, fără a lua în calcul zecimalele.

....

Știrea inițială:

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) organizează, duminică, o nouă extragere în cadrul Loteriei bonurilor fiscale.

Bonurile fiscale participante sunt cele emise în perioada 1 — 31 iulie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date. În urma extragerii, vor fi acordate cel mult 100 de premii, a anunțat MFP într-un comunicat.

Ca şi în cazul ultimelor extrageri ocazionale desfăşurate în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape.

"Astfel, duminică, 16 august, Loteria Română va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare în prima etapa de selecție. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare", menționează ministerul.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române minimum 30 de zile.

Cei care au bonuri câştigătoare trebuie să depună cererile de revendicare în maxim 30 de zile de la extragere, începând chiar cu ziua următoare acesteia, cu bonului fiscal câştigător în original, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel