Loteria bonurilor fiscale, duminică, combinația câștigătoare pentru luna ianuarie, 2018

Crişan Andreescu / 18 feb 2018 / 08:04 Salveaza PDF Comentarii

Ministerul Finanţelor Publice a organizat, duminică, o nouă extragere pentru selecţia celor 100 de câştigători la Loteria bonurilor fiscale emise în perioada 1-31 ianuarie 2018. DC News a publicat combinația câștigătoare la orele 19,50.   

UPDATE: Bonul fiscal câștigător are valoarea de 501 lei și este emis pe data de 30 ianuarie.

--------

 

Conform MFP, fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, iar selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape.

Duminică va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE1