Los Angeles, Philadelphia şi Atlanta interzic circulaţia pe timpul nopţii

Los Angeles, Philadelphia şi Atlanta fac parte din oraşele americane care au anunţat sâmbătă interdicţia de a circula pe timpul nopţii, cu scopul de a stăvili manifestaţiile violente care au izbucnit pe întreg teritoriul Statelor Unite, scrie AFP. 

Interdicţii similare au fost introduse în Kentucky, în special la Louisville, în contextul în care Statele Unite continuă să fie zguduite de manifestaţii violente şi revolte după moartea lui George Floyd, un afro-american de 46 de ani decedat luni la Minneapolis (nord) în cursul unei interpelări poliţieneşti şi devenit noul simbol al brutalităţii poliţiei împotriva acestei comunităţi, potrivit Agerpres.

Trump denunță actele de violență

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a denunţat sâmbătă protestele care au avut loc în noaptea precedentă în oraşul Minneapolis, ca reacţie la uciderea lui George Floyd, un afro-american, după ce fusese reţinut de poliţie, ca fiind opera 'huliganilor şi anarhiştilor', scrie AFP. 'Moartea lui George Floyd pe străzile din Minneapolis este o gravă tragedie', a declarat preşedintele american în cursul vizitei la Centrul Spaţial Kennedy din Florida unde a asistat la lansarea capsulei Crew Dragon.

Donald Trump a adăugat că memoria acestuia este 'dezonorată de protestatari, huligani şi anarhişti' şi a lansat un apel la 'reconciliere, şi nu ură, justiţie, şi nu haos'. 'Putem trimite armata acolo foarte rapid', dacă se va solicita ajutorul, a declarat preşedintele american, citat de Reuters.A

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel