Loredana și Adi Despot pleacă de la Vocea României - update

Loredana Groza și Adi Despot pleacă de la Vocea României, concursul de la Pro TV.

Update: În finala Românii au talent, Pavel Bartoș a anunțat că Irina Rimes va face parte din echipa Vocea României, urmând să fie unul dintre antrenori.

Loredana Groza și Adi Despot nu vor mai fi antrenori de voce la cel mai în vogă show muzical din România, conform unor surse din interiorul trustului. Cu aceste schimbări, show-ul va avea un format nou, iar fanii emisiunii trebuie să se aștepte la surprize noi. Show-ul care a debutat pe 27 septembrie 2011 a mai avut parte și de alte schimbări de antrenori și în trecut. În cele 7 sezoane difuzate, Horia Brenciu a fost înlocuit de Tudor Chirilă în sezonul 4, iar pe Marius Moga l-a înlocuit Adi Despot în sezonul difuzat anul trecut, informează Click.

Concurs de talente

"The Voice" este un format inovator care schimbă regulile în ceea ce privește concursurile de talente. Nu contează ce vârstă sau meserie ai, nu contează cum arăți, dacă ești înalt sau scund, slab sau gras, tatuat sau netatuat, tot ceea ce contează este VOCEA.

"Vocea României" este un show în care numai cei mai buni își vor găsi locul, vocile deosebite, puternice și inconfundabile, fără a ține cont de domeniul din care provin: rock, pop, latino, etc. "The Voice" este un format marca înregistrată Talpa Distribution B.V.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel