Loredana Groza – despre dragoste, la “D Paparazzi”

În cadrul emisiunii ”D Paparazzi” de la Kanal D, Adelina Pestrițu propune telespectatorilor, duminică, 11 martie, de la ora 19.45, o ediție specială, în care Loredana Groza și Giulia Anghelescu își vor deschide sufletul, vorbind despre dragostea în timpurile actuale, dar și despre miracolul creației umane.

Loredana vorbeste, in premiera, despre importanta barbatului in viata doamnelor: “Unii fara altii nu putem exista!”. In plus, artista le preda tinerilor cea mai importanta lectie din viata de cuplu: “Trebuie intai sa dai, ca sa primesti!”. De-a lungul anilor a transmis emotii prin intermediul cantecelor pe care le-a interpretat. Mai nou, Loredana a ajuns la concluzia ca avem din ce in ce mai putin timp la dispozitie ca sa ne exprimam sentimentele. “Cu totii ne spunem dragostea mai mult prin mesaje, prin fotografii, si din ce in ce mai putin fizic”, ne-a marturisit cantareata.

Giulia Anghelescu spune la “D Paparazzi” cum sunt ultimele luni de sarcina, dar si daca asculta sfaturile medicilor: “Sunt cuminte, acum. Vlad (nr. – iubitul ei) zice ca sunt cea mai sexy graviduta!”. Nici garderoba nu si-a schimbat-o in aceasta perioada, cantareata reusind sa gaseasca alternative vestimentare mult mai simple. “Nu mi-am schimbat garderoba de cand sunt gravida. Slava Domnului ca imi vin hainele lui Vlad acum si pot sa port ce vreau”, ne-a declarat Giulia. Intrebata ce mai face iubitul ei, artista le-a marturisit reporterilor “D Paparazzi” ca acesta munceste ca ei sa nu ii lipseasca nimic: “Vlad munceste foarte mult, dar are grija sa nu ne lipseasca nimic si totul sa fie in regula”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel