Loredana Groza, CRITICI DURE. "Ești PENIBILĂ! Pitică, fără gât, operată, injectată". Ce a răspuns vedeta

Loredana Groza a primit critici dure după o nouă fotografie provocatoare postată pe internet. Ce i-au scris internauții și ce răspunsuri memorabile le-a dat artista.

Loredana Groza a publict recent o fotografie în care și-a expus iar decolteul generos la vedere. Postarea artistei a strâns atât mesaje pozitive, dar și negative, pe care artista nu le-a lăsat nestingherite și a ales să le răspundă.

Când a publicat selfie-ul provocator, cântăreața a pus și o descriere pe măsură: "Dacă tu ai vreodată nevoie de mine, știi unde mă găsești".

Critici dure din partea fanilor

În timp ce unii dintre internauți au complimentat-o pe vedetă, alții au criticat-o dur. 

"Nu înțeleg de ce îți place să te mândrești cu ceva care nu este real... În special la vârsta ta", i-a scris un internaut, iar spre surprinderea lui, artista i-a răspuns astfel: "Ești atât de demodat, Natanael... Ar trebui să devii real".

"O femeie trebuie să fie sexy atât prin comportamentul său, cât și prin vestimentația sa, nu prin afișarea calităților fizice" sau "Aș înțelege să te mândrești cu fizicul tău dacă ai fi naturală. Operată, injectată, machiată, extensii, orice nasoală arată bine. Ești penibilă. Te-am văzut în realitate, ești pitică, fără gât, dreaptă la talie și caraghioasă în reacții" sunt alte două comentarii aspre primite de Loredana Groza. 

"Cred că m-ai confundat", a răspuns Loredana ultimului comentariu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel