Londra, gară închisă. Vehicul suspect

Londra
Londra

Alertă la Londra, după ce autorităţile au identificat un vehicul suspect. 

UPDATE:  Poliţia britanică a gestionat cu succes o alertă de securitate care a dus luni la închiderea unei gări aglomerate din estul Londrei, au anunţat căile ferate britanice, transmite Reuters. Trenurile subterane şi supraterane nu au mai oprit în gara Stratford cât timp poliţia a analizat un vehicul suspect aflat în parcarea de la Westfield, un centru comercial aflat în apropiere, până la soluţionarea incidentului de securitate. 

Iniţial, poliţia britanică informase că anchetează un vehicul suspect aflat în parcarea unui centru comercial din estul Londrei şi că a decis închiderea unei gări aglomerate din această zonă. 

Ştirea iniţială:

Poliţia britanică a anunţat luni că anchetează un vehicul suspect aflat în parcarea unui centru comercial din estul Londrei şi a decis închiderea unei gări aglomerate din această zonă, informează Reuters.

Poliţia transporturilor a anunţat că gările subterane şi supraterane din Stratford au fost închise din cauza unui incident în desfăşurare la centrul comercial Westfield. Potrivit operatorului serviciilor de transport, trenurile nu mai opresc în gara Stratford din cauza unei alerte de securitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel