Londra: Aeroporturile, blocate de interperii vor primi amenzi usturătoare

londra iarna
londra iarna

Guvernul Marii Britanii pregăteşte o nouă legislaţie care ar prevedea amenzi mari pentru aeroporturile care afectează deplasările pasagerilor.

Potrivit ministrului Transporturilor, Philip Hammond, este inacceptabil ca BAA, administratorul aeroportului Heathrow, să nu fie sancţionat după ce traficul a fost perturbat câteva zile.

"Trebuie să primească o amendă pentru aceste disfuncţionalităţi", afirmă Hammond, evocând riscul unor penalităţi de zeci de milioane de lire.

Potrivit Administraţiei aviaţiei civile, în prezent aeroportul din Heathrow nu poate fi amendat, informează Mediafax

Compania care administrează aeroportul londonez Heathrow a anunţat că va declanşa o anchetă în cazul haosului provocat de vremea nefavorabilă, după anularea a sute de curse aeriene.

"Comisia va stabili ce nu a funcţionat la Heathrow şi va analiza capacitatea noastră de a ne pregăti şi de a reacţiona mai eficient în cazul intemperiilor", adaugă directorul general al BAA, Colin Matthews.

Din cauza ninsorilor de săptămâna trecută, aeroportul Heathrow a fost paralizat, mii de pasageri fiind blocaţi câteva zile în terminaluri. Traficul aproape că a revenit la normal joi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel