Loja de onoare a revoluționarilor din decembrie 1989, solicitare către Iohannis: Nu folosiţi Revoluţia Română în scopuri electorale

Mihai Ciobanu / 16 mai 2019 / 22:30 Salveaza PDF Comentarii
Revolutia Română
Revolutia Română

Scrisoare deschis adresată preşedintelui României, Klaus Iohannis, de către Loja de onoare a revoluționarilor din decembrie 1989 - LORD '89.

SCRISOARE DESCHISĂ

Adresată domnului Preşedinte al României Klaus Werner IOHANNIS


FEDERAŢIA LOJA DE ONOARE A REVOLUŢIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989 - LORD '89, constituită din asociaţii ce au drept scop apărarea, respectarea şi promovarea idealurilor Revoluţiei Române din Decembrie '89,

Urmare a comunicatului Dvs. intitulat 30 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989. 2019 - Anul omagierii victimelor comunismului, cu respect ne adresăm Dvs., dle Preşedinte al României, Klaus Werner Iohannis, calitate pe care aţi dobândit-o în urma alegerilor libere, prin vot democratic al poporului român.

În Decembrie 2019 se împlinesc 30 de ani de la Revoluţia Română, 30 de ani în democraţie a poporului român, când comemorăm eroii căzuţi în acel sângeros Decembrie '89, care cu jertfă şi sacrificii supreme, au instaurat libertatea şi democraţia în România.

Decembrie 1989 face parte din istoria poporului român, este momentul în care poporul român, prin sângele vărsat de eroii noştrii, şi-a câştigat libertatea, demnitatea de a fi român, dreptul de a alege şi de a fi ales.

Domnule Preşedinte, vă cerem să nu folosiţi Revoluţia Română în scopuri electorale, Revoluţia trebuie sa rămână nepătată în memoria poporului român.

Domnule Preşedinte, nu aveţi voie să schimbaţi istoria şi semnificaţia momentelor care au redat libertatea şi demnitatea poporului român, istoria poporului român trebuie să rămână a noastră, a poporului român.

Nu trebuie să uităm că Revoluţia este un bun istoric, al unui întreg popor, un act înfăptuit de oameni pentru oameni, cu curaj, spirit de sacrificiu şi dârzenie, în numele unor idealuri şi drepturi sfinte, cu încrederea unui neam cu frică de Dumnezeu şi respect faţă de adevăr.

Dumnezeu să binecuvânteze România!


PREŞEDINTE
Irinel STRUŢĂ

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26