EXCLUSIV  Poliția Locală ocupă locuri de parcare în centrul Capitalei. Cum justifică, într-un răspuns pentru DCNews

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Poliția Locală a Capitalei a oferit mai multe lămuriri privind existența locurilor de parcare pe care le ocupă în mod gratuit în centrul Bucureștiului.

La solicitarea DCNews, Poliția Locală a Capitalei a explicat care este motivul pentru care primește locuri gratuite de parcare, în număr considerabil, în centrul Bucureștiului

De asemenea, având în vedere că se află în administrarea Primăriei Municipiului București, DCNews a solicitat Poliției Locale să spună dacă mașinile ar trebui să ocupe locuri cu plată sau să patruleze și dacă administrativul are mașini de serviciu.

Iată răspunsul oferit:

"Urmare emailului dumneavoastră înregistrat la Direcția Generală de Poliție Locală şi Control a Municipiului Bucureşti sub nr. 19081/11.03.2024, prin care solicitati informații privitoare la locurile de parcare ocupate de maşinile Poliției Locale în centrul Bucureştiului vă comunicăm următoarele:

Autoturismele menționate sunt în principal în serviciul Direcției Control din cadrul DGPLCMB, care îşi are sediul în Bulevardul Regina Elisabeta nr. 16. Aceste vehicule sunt esențiale pentru activitățile de monitorizare şi intervenție în domeniul controlului comercial, protecției mediului etc. precum şi pentru aplicarea legii în diferite situații administrative.

În ceea ce priveşte parcarea în zona centrală, trebuie menționat că autospecialele Poliției Locale parchează în această zonă în timpul desfăşurării controalelor efectuate de polițiștii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliție Locală şi Control a Municipiului Bucureşti.

Înțelegem preocuparea cu privire la gestionarea parcărilor în zonele aglomerate, iar autoritățile responsabile sunt constante în evaluarea şi ajustarea politicilor în acest sens pentru a asigura un echilibru între nevoile comunității și buna desfăşurare a activităților instituționale. Pentru orice informații suplimentare sau clarificări, vă stăm la dispoziție."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel