Locuri de muncă pentru români în Danemarca și Suedia - TOP oferte 2015

Românii în căutarea unui loc de muncă în străinătate se pot orienta și spre țările nordice.

Locuri de muncă pentru români în Danemarca – șofer de tir (perioada în care se face selecția: 16 februarie – 12 aprilie 2015)

Cei care candidează pentru acest post trebuie să aibă permis de conducere categoria C+E și atestate valabile, inclusiv ADR, precum și experiență în conducerea camioanelor de mare tonaj. Limba engleză sau orice albă limbă de circulație internațională (franceză, germană) reprezintă un avantaj la angajare.

Cei aleși vor conduce cele mai noi și mai moderne camioane, deținute de renumita firmă de transport Kim Johansen Transport. Pe lângă salariu, șoferii au asigurare medicală și plata orelor suplimentare de noapte. Se lucrează 8 săptămâni pe camion și 3 săptămâni de concediu plătit.

În timpul celor 8 săptămâni de lucru, șoferii își vor petrece timpul obligatoriu de odihnă în centrele speciale de odihnă ale firmei, din mai multe țări din UE. Cazarea în aceste centre este gratuită, iar în majoritatea acestor centre există și Internet WiFi.

Detalii despre acest job puteți găsi pe acest site.

Locuri de muncă în Suedia – farmacist

Programul de recrutare de farmaciști numit „INTERMARIN” a început în 2011 și continuă în fiecare an cu minimum 2 sesiuni de interviuri și angajări. Se oferă gratuit un curs de limba suedeză.

Contractul este pe 3 ani, cu posibilitate de prelungire, iar salariul minim este de circa 2000 de euro net/luna. În Suediea, costurile lunare medii pentru un cuplu sunt de circa 1.200 de euro. Se lucrează 40 de ore pe săptămână, în orașe mici și medii, cu 10.000-45.000 de locuitori.

ANGAJATORUL PLĂTEȘTE :
– transportul ( România – Suedia ) la începerea jobului
– chiria și costurile de întreținere pe perioada cursului intensiv de suedeză
– suport financiar de relocare

Candidații trebuie să aibă facultatea terminată și, de preferat, o experiență de minimum doi ani ca farmacist într-un lanț farmaceutic. De asemenea, trebuie să cunoască foarte bine limba engleză. Înscrierile au loc până pe 19 martie.

Candidații pot aplica la acest link.

Citește și: TOP oferte 2015. Locuri de muncă pentru români, în Marea Britanie

Faianțar, tâmplar, instalator

Până pe 25 martie, se poate aplica pentru aceste joburi în Suedia, condiția fiind ca aplicanții să aibă peste trei ani experiență în construcții/instalații.

De asemenea, doritorii trebuie să cunoască limba engleză la un nivel mediu și să aibă permis de conducere categoria B. Angajatorul este Orebrobygg, o companie înființată în anul 2012, specializată în construcții și amenajări interioare.

Cei interesați de această ofertă de muncă pot aplica la acest link.

Inginerii specializați în domeniul auto

BCN Consulting Group este o companie de inginerie cu sediul în Barcelona și cu operațiuni în Spania, Marea Britanie, Germania, Franța și Suedia. Specializați în design și inginerie auto, cei de la BCN recrutează în această perioadă 11 specialiști, pentru trei tipuri de joburi.

Candidații trebuie să aibă experiență în domeniu și să vorbească fluent engleza.

Detalii despre jobul 1, aici.

Detalii despre jobul 2, aici.

Detalii despre jobul 3, aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel