Locuri de muncă în străinătate. Ce angajați se caută în fiecare țară

Germania caută, prin reţeaua Eures, specialişti în IT şi ingineri, Polonia recrutează mecanici sau electricieni auto, iar Marea Britanie, pedagogi care să lucreze cu copii cu dizabilităţi şi îngrijitori de bătrâni la domiciliu, pentru salarii ce pot depăşi 30.000 de lire brut pe an.

Astfel, un angajator din Polonia are vacante 20 de posturi de mecanic/electrician auto, condiţiile de angajare şi salariul oferit fiind publicate în reţeaua europeană de ocupare Eures. Angajatorul solicită celor interesaţi să aibă calificare ca mecanic vehicul sau electrician, iar candidaţii cu alt profil de calificare trebuie să aibă experienţă profesională de mecanic vehicul sau electrician (camioane), precum şi capacitatea de a face sistemul de cablare electrică şi de a citi scheme electrice.

În Ungaria, este căutat un manager adjunct de marketing şi vânzări, care să construiască şi să menţină relaţia cu clienţii şi cu partenerii străini. În atribuţiile sale intră şi asistarea în marketing, monitorizarea, analizarea schimbărilor de piaţă şi participarea la proiectele în derulare. Angajatorul solicită experienţă în turism, preferabil în vânzări, abilitatea de a călători, o bună capacitate de comunicare, orientare către client, carnet de conducere B şi vorbirea fluentă a limbii engleze. Cunoaşterea limbii maghiare constituie un avantaj, dar nu este necesară.

În Marea Britanie sunt căutaţi doi pedagogi sociali care să lucreze în trei case de copii cu dificultăţi emoţionale, comportamentale şi handicap.Candidaţii trebuie să vorbească limna engleză la nivel avansat, să aibă studii superioare cu specializarea sociopedagogie, experienţă în lucrul cu copii şi adolescenţi cu dizabilităţi, permis de conducere şi disponibilitatea de a călători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel