Locul la care nu s-ar fi gândit nimeni. Unde era cuibul "Mafiei cărnii"

"Mafia cărnii" a pus pe jar o țară întreagă, dar nimeni nu a bănuit unde se află acest cuib.

Este vorba despre un apartament dintr-un bloc în care locuiesc mai mulți bătrâni. Despre acest subiect delicat, nimeni nu știa nimic. Reporterii de la Evenimentul Zilei au dezvăluit că unii dintre cei mai importanți pioni ai "Mafiei cărnii" au sediul într-un bloc dintr-un capital liniștit al Capitalei, Titan.

Trei dintre firme au ca patroni cetăţeni din Ucraina, Kenya şi Republica Moldova. Imobilul, locuit în mare parte de pensionari, pare departe de scandalul care a revoltat o ţară întreagă.

Ajunși în fața ușii apartamentului cu pricina, reporterilor le-a deschis ușa o bătrână care locuia în acel imobil. Femeia trăiește acolo de mult timp alături de soțul său și de fiica sa, de profesie avocată: "Fata mea e avocat şi are sediul aici. I-am spus să nu se mai ocupe de firme că au mai venit polţişti la uşa noastră din cauza unora".

Fiica bătrânei s-a declarat șocată când a auzit de "Mafia cărnii"

"Eu acord asistenţă juridică, în baza legii, şi pot găzdui sediul social al unei firme pentru o perioadă de un an. Sunt multe firme cu care am încheiat documente, dar habar nu aveam că fac aşa ceva. Nu m-a contactat nimeni". Femeia a recunoscut, însă, că a mai fost audiată, anul trecut, în legătură cu alte firme, găzduite de ea, ai căror administratori au fost anchetaţi pentru evaziune fiscală: "Am declarat că nu ştiu nimic despre activitatea societăţilor în cauză. Au la mine doar adresa de corespondență și trebuie să îşi schimbe sediul după un an. Însă, uneori, nu o fac", a spus avocata, notează Evz.

Două dintre firmele de apartament din cartierul Titan aparţin unui cetăţean ucrainean din Crimeea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel