Locul în care te poţi infecta cel mai uşor cu coronavirus, DESCOPERIT

foto: Pixabay
foto: Pixabay

O aplicaţie care urmăreşte traseul persoanelor care s-au infectat cu coronavirus a indicat locul cel mai frecvent din care poţi lua acest virus. 

Supermarketurile sunt locurile în care britanicii ar putea să se infecteze cel mai ușor cu coronavirus, arată datele publicate de Direcția de Sănătate Publică din Marea Britanie, potrivit Sky News.

Datele au fost culese folosind aplicația NHS Test and Trace. Analizând contactele și reluând traseul celor 128.808 de persoane care au raportat rezultate pozitive la testul COVID între 9 noiembrie și 15 noiembrie, autoritățile din Marea Britanie au descoperit locurile în care se transmite cel mai ușor virusul. 

În timpul restricțiilor naționale din Anglia supermarketurile au rămas deschise pentru cumpărători. Noul set de date sugerează că acestea sunt acum principalul loc în care se transmite boala.

A doua cea mai frecventă locație raportată de cei care au avut test pozitiv pentru COVID-19 au fost școlile secundare, urmate de școlile primare, spitalele și casele de îngrijire, scrie digi24.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel