Locul unde singura apă potabilă este cea colectată din rouă

Oferte vacanță Paște 2014, 20 aprilie. Sărbătoarea Învierii Domnului trebuie să vă umple sufletele de liniște și de pace. De Paște, creștinii caută un loc special în care să petreacă o vacanță departe de agitația cotidiană și de problemele care abia îi lasă să respire.

Vă puteți imagina un loc pe pământ unde singura apă potabilă este cea colectată din rouă? Gândul te duce poate la povestea copilăriei cu Degețica... Acest loc există și agenția de turism J' Info Tours l-a găsit pentru voi. Este Madeira, un ținut de basm pe care unii nici nu și-ar putea imagina că există. Vă vor uimi săniile cu care veți coborî în mare viteză pe dealurile asfaltate ale insulei. Vizita dumneavoastră va fi completă dacă veți face o baie în vin la weinspa. Madeira este mai mult decât o insulă. Este un loc mistic care permite oricui să-și găsească echilibrul între corp și spirit.

Climatul subtropical și solul vulcanic explică exuberanța vegerației bogată în arbori centenari și specii endemice. Abundența florilor adunate din toată lumea fac din Madeira Insula Eternei Primăveri. În doar câteva ore de zbor veți descoperi o lume parcă ruptă din Rai, o lume nepământeană. Peisajul care se înfățișează în fața ochilor curioșilor este unul de natură exotică împletit cu un peisaj romantic. Oamenii care au călcat pentru prima oară pe acest tărâm aproape incredibil, de-o frumusețe răpitoare, au revenit cu drag și cu alte ocazii pentru a-și reîncărca bateriile.

Insula Madeira este extrem de atractivă nu doar datorită cerului de-un albastru infinit, ci și datorită mirosului florilor care te îmbie din primele minute în care pășești pe tărâmul de poveste.

Ofertele agenției J'Info Tours pentru Madeira

J'Info Tours vă invită într-o vacanță în Madeira contra unei sume care începe de la 429 de euro. Plecarea va avea loc pe data de 14 aprilie. În această dată, va avea loc o întâlnire cu reprezentantul J'Info Tours pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă" din București pentru zborul spre Lisabona. După ce vă veți caza în Lisabona, a doua zi, veți avea timp, de odihnă și de cumpărături.

Pe data de 16 aprilie, turiștii vor ajunge în Madeira, loc unde se vor caza și vor avea la dispoziție o sumedenie de locuri frumoase de vizitat. Îndata de 20 aprilie, va avea loc o masă festivă de Paște. În ziua a opta, va avea loc transferul la aeroport pentru zborul de retur via Lisabona.

Vă puteți caza La Hotelul Raga 4* cu suma de 539 euro de persoană, într-o cameră dublă. Pentru suma de 559 euro de persoană, vă puteți caza în Hotelul Girassol 4*. În Hotelul Regency Palace 5*, vă veți putea caza într-o cameră dublă contra sumei de 609 euro. Pentru a afla mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul J'info Tours.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel