Locuitorii din Galați rămân fără apă caldă și căldură

În jur de 1.500 de apartamente din Galaţi vor rămâne fără agent termic, sâmbătă, din cauza unei avarii la reţeaua de termoficare.

Conducerea societăţii Electrocentrale Galaţi a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, că sâmbătă va fi sistată furnizarea energiei termice către patru puncte termice din cartierul Ţiglina 1, din municipiul Galaţi, pentru efectuarea unor lucrări de remediere a unei avarii survenite la reţeaua de termoficare.

"Vă informăm că în data de 9.01.2016, între orele 8.00 şi 19.00, Electrocentrale Galaţi SA va sista furnizarea energiei termice în SACET al municipiului Galaţi, pentru PT6, PT7, PT9 şi PT G1-G2 din cartierul Ţiglina 1. Celelalte 126 de Puncte Termice vor rămâne alimentate cu energie termică. În această perioadă, se vor face lucrări de remediere a unei avarii la conductele de Dn 600 mm - de pe strada Regiment 11 Siret în zona Bl. E4", se arată în comunicat.

Astfel, potrivit reprezentanţilor societăţii Calorgal, cea care asigură furnizarea în municipiu a agentului termic produs de Electrocentrale, nu vor mai beneficia sâmbătă de energie termică aproape 1.500 de apartamente situate în cartierul Ţiglina 1, scrie Antena 3.

În ultima perioadă, în municipiul Galaţi s-au înregistrat mai multe defecţiuni în sistemul centralizat de termoficare al oraşului, mumai pe parcursul zilelor de joi şi vineri alte câteva sute de apartamente din cartierele Siderurgiştilor Vest şi Mazepa II rămânând fără energie termică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel