Gest revoltător al unor săteni în fața inundației

Nisipul dus de către specialiștii Administrației Bazinale Argeș pentru îndiguiri pe malul râului Păuleasca a fost furat de localnicii din comuna argeșeană Mălureni, potrivit Mediafax.

Reprezentanții Administrației Bazinale Argeș susțin că localnici au luat materialul nebăgat în saci și l-au dus în curți, pentru a-l folosi la construcții.

Potrivit acelorași reprezentanți, în ultima perioadă, în zona Mălureni, a fost dusă o cantitate mare de nisip, pentru a fi ridicate diguri din saci de nisip pe malurile râului Păuleasca, în vederea prevenirii unor noi inundaţii.

O parte din nisip a fost pus în saci şi s-au făcut diguri, iar o altă parte a fost lăsată în zonă, pentru realizarea unor supraînălţări dacă va fi nevoie, însă în ultimele zile nisipul a dispărut. Autorităţile au presupus că localnicii sunt cei care au sustras nisipul pentru a-l folosi la construcţii, scrie Mediafax.

Reprezentanţii Administraţiei Bazinale Argeş Vedea au afirmat că nu pot spune ce cantitate de nisip a fost furată şi au precizat că nu au depus reclamaţie la Poliţie după ce au constatat dispariţia nisipului dus pe malul râului Păuleasca pentru îndiguiri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel