Liz Claman şi Samuel Burke, dezbatere despre jurnalism la Bucureşti

În cursul zilei de vineri, 6 octombrie, la Bucureşti, a avut loc o dezbatere despre jurnalism, moderată de Samuel Burke și Liz Claman de la CNN, respectiv Fox Business.

Evenimentul s-a desfăşurat la Hotel Capitol, discuţiile concentrându-se pe următoarea temă: „Jurnalismul Post-Adevăr - Inamicul din interior".

Cei prezenţi au vorbit şi despre jurnalismul în zilele actuale, marcat de știri false, tendințe alternative și de un public avid de informații ușor accesibile.

Din partea DC News a participat Val Vâlcu.

[citeste si]

Liz Claman s-a alăturat FOX Business Network (FBN) în octombrie 2007. Debutul din luna octombrie a inclus un interviu exclusiv cu CEO-ul Berkshire Hathaway și investitorul legendar Warren Buffett. Jurnalista a realizat interviuri exclusive cu fiecare secretar al Trezoreriei SUA.  

Jurnalistul Samuel Burke este un corespondent în afaceri și tehnologie pentru CNN Money din Londra. A semnalat evenimente majore la nivel mondial şi a intervievat şefii celor mai mari companii din lume. A transmis emisiuni live din Egipt. Înainte de a se alătura CNN, Burke a fost producător independent pentru filialele KJZZ din cadrul NPR Phoenix și programul ABC News 20/20.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel