Urmărește emisiunea live


Liviu Vârciu, moment din trafic cu Jean de la Craiova: Ne claxonau toți

Liviu Vârciu și Jean de la Craiova
Liviu Vârciu și Jean de la Craiova

Liviu Vârciu și Jean de la Craiova au parte de adevărate aventuri în cel mai nou sezon al reality show-ului ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”.

Nea Mărin este administratorul unui restaurant de pe malul Mării Negre, iar Liviu și Jean sunt responsabili cu preluarea comenzilor telefonice și livrarea mâncării la domiciliu. Problemele apar în momentul în care Jean este nevoit să conducă o mașină cu o cutie de viteze manuală, după o foarte lungă perioadă în care a condus mașină automată.

Astfel, cei doi au parte de o mulțime de peripeții și, până la urmă, ajung chiar să blocheze una dintre cele mai aglomerate intersecții, pentru că Jean nu știe să mai pornească autoturismul.

"A vrut să plece de pe loc cu a patra și cu a cincea. Ne claxonau toți, blocase toată intersecția, eu nu mai puteam de râs, dar ne luaseră și transpirațiile", povestește Liviu Vârciu. Pe de altă parte, Jean recunoaște și el că a fost un adevărat chin să învețe din nou să conducă. "Cel mai greu mi-a fost să livrez mâncarea la domiciliu. Cu mașina cu schimbător de viteze și cu un telefon spart, a fost un chin. Am făcut școala cu Liviu la Mangalia. Școală îmi trebuia mie. Eu conduc mașină automata, nu mai știu cu viteze manuale. Am urcat pe scări, fără lift, cu mâncarea în mâini, o adevărată nebunie", mărturisește Jean de la Craiova.

Sezon nou, patru vedete

În noul sezon "Poftiți pe la noi", Nea Mărin, care are în fiecare ediție câte patru vedete invitate să-l ajute, și Liviu Vârciu, care-l va avea alături pe Andrei Ștefănescu, sunt într-o continuă competiție. Liviu și Andrei își deschid și ei o terasă, chiar în fața casei de pe ponton, casă în care și locuiesc în această perioadă, la câțiva metri de restaurantul lui Nea Mărin.

Până unde vor merge cei trei cu orgoliul și dorința de a câștiga, la ce strategii vor recurge pentru a-și dezvolta business-ul și cum vor atrage vedetele invitate clienții, telespectatorii vor vedea încă din prima ediție care va fi difuzată, din 8 iulie, în trei episoade: duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel