Liviu Vârciu, în căutarea concurenților pentru ”Roata norocului”

liviu si ana
liviu si ana

Liviu Vârciu și Ana-Maria Barnoschi, se pregătesc de călătorie. Începând din 13 august, Caravana “Roata norocului” pleacă pentru două săptămâni prin țară în căutarea viitorilor concurenți pentru cel de-al doilea sezon al show-ului de la postul Kanal D.

Cele două vedete ale emisiunii de divertisment ”Roata norocului”, Liviu Vârciu și Ana-Maria Barnoschi, vor pleca din București în 13 august  pentru a-i găsi pe cei mai spontani și norocoși români, viitorii concurenți ai show-ului prezentat de Kanal D.

Timp de două săptămâni, Liviu și Ana-Maria vor colinda Romania, prin Iași, Suceava, Cluj și Craiova, pentru a-i identifica pe acei români plini de viață, cu umor și gata să ghicească consoanele și vocalele de pe panoul cu puzzle-uri.

“Dragii mei, începem pregătirile pentru al doilea sezon al emisiunii <<Roata Norocului>>, asa că ne-am făcut bagajele și pornim la drum! Venim la voi în oraș ca să ne demonstrați cât de veseli, isteți și norocoși sunteți. Așadar, nu uitați acasă buletinul și spontaneitatea! Timp de două săptămâni vom strabate țara-n lung și în lat pentru a vă da tuturor șansa să câștigați, din toamnă, o mulțime de premii consistente!”, a spus Liviu Vârciu.

Castingul pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii “Roata norocului” se va desfășura în perioada 13 – 25 august după cum urmează:

-Luni, 13 august, la București, Băneasa Shopping City, de la ora 11.00

-Joi ,16 august, la Iași, Iulius Mall, de la ora 11.00

-Duminică, 19 august, la Suceava, Iulius Mall, de la ora 11.00

-Miercuri, 22 august, la Cluj, Iulius Mall, de la ora 11.00

-Sâmbătă, 25 august, la Craiova, Electro Mall, de la ora 11.00

 Show-ul “Roata Norocului”, prezentat de Liviu Vârciu, este difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel