Urmărește emisiunea live


Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu devin partenerii lui Nea Mărin

poftiti la nea marin
poftiti la nea marin

Liviu și Andrei vor face de data aceasta echipă cu cele patru vedete venite la Nea Mărin: CRBL, Ionuț Ghenu, Vica Blochina și Andreea Tonciu.

Cea de-a șaptea ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzat luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, vine cu o schimbare radicală. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care au fost până acum în competiție cu Nea Mărin, decid să renunțe la luptă și să se devină parteneri cu acesta. ”Eu și băiatul meu ne-am împăcat, să vedem dacă ne unim forțele ce va ieși. Am zis că acum, la final, tragem tare împreună ”, mărturisește Nea Mărin.

Petrecere grecească

Pe de altă parte, Liviu Vârciu susține că Nea Mărin s-a speriat de faptul că el și Andrei au câștigat ediția trecută și acesta ar fi fost motivul pentru care și-a dorit să lucreze împreună în ultimele două ediții ale show-ului: ”Nea Mărin a văzut că i-am luat banii și a zis să ne împăcăm. Acum trebuie să organizăm împreună această petrecere grecească și nu e deloc ușor”.

Dar lupul nu-și schimbă năravul, iar Liviu și Andrei vor fi dovada clară a acestei zicale. Acest lucru va fi simțit din plin de CRBL și Ionuț Ghenu în momentul în care le vor cere ajutor celor doi. Cum se vor descurca vedetele în noua formulă și la ce provocări vor fi nevoite să facă față, telespectatorii vor vedea luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a șaptea ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel