Liviu Vârciu, dorit pentru o noapte de amor, de o viitoare mireasă

raluca_kabuya
raluca_kabuya

Suspans și neprevăzut, acestea sunt ingredientele ediției de sâmbătă, 12 mai, de la ora 20.30, a show-ului “Mireasa 90 60 90”, de la Kanal D, la finalul căreia prima clasată beneficiază de o operație estetică, iar ultimele două se  vor lupta pentru a rămâne în casă. 

Multă tensiune în casa ”Mireasă 90 60 90” și multe discuții contadictorii între fete, în ciuda eforturilor depuse de Cove, prezentatorul emisiunii, de a le calma.

În ediția de sâmbătă, Raluca Kabuya,  într-un moment de sinceritate, mărturisește de unde provine ”răutatea” ei și recunoaște că a fost dama de companie în Germania, în timp ce Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii CANCAN TV și invitată specială în casa mireselor, va rămâne surprinsă de dorința uneia dintre concurente.

“Mi-aș dori o aventură cu Liviu Vârciu. Este un bărbat foarte atrăgător!”, a declarat aceasta, stârnind rumoare în încăpere.

Despre ce concurentă este vorba, dar și ce răspuns i-a dat Andreea Mantea, telespectatorii vor afla, sâmbără, la Kanal D, la “Mireasă 90 60 90”, de la ora 20.30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel