Liviu Teodorescu s-a pregătit de vacanță. Unde și cu cine pleacă artistul!

Vremea de afară ne duce cu gândul la vacanță! Acesta este și cazul lui Liviu Teodorescu care, printre proiectele aflate deja în derulare și pregătirile pentru LP-ul „Lista de păcate”, care va fi lansat în toamnă, visează cu ochii deschiși la vacanță care bate la ușă!  

Artistul își dorește să viziteze cât mai multe locuri în această vară, iar vacanța pe care o plănuiește se lasă cu surprize pentru cei apropiați lui.

(oar_w460)

„Vara aceasta am de gând să surprind pe cineva cu o vacanță, dar nu pot să vă dezvălui despre cine este vorba, pentru că stric surpriză! Vreau să plec în afara țării, întrucât persoana căreia îi fac această surpriză nu prea a călătorit și îmi doresc foarte tare să îi îndeplinesc acest vis. Nu e vorba despre iubita mea, însă va veni și ea cu noi!”, a dezvăluit Liviu. 

Totodată artistul se pregătește de lansarea primului său LP „Lista de păcate”, care va cuprinde piese noi, dar și single-uri cunoscute precum cel care îi dă titlul LP-ului. Single-ul „Lista de păcate” în colaborare cu Killa Fonic a strâns aproape 5 milioane de vizualizări, la o lună de la lansare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel