Liviu Teodorescu, piesă în memoria bunicii

Liviu Teodorescu, una din cele mai bune voci masculine din România, revine în atenția fanilor cu proiectul muzical #LiTemoments pe care l-a lansat în urmă cu un an, dar pe care îl continuă anul acesta cu trei momente noi. 

Prima piesă cu care Liviu a dat startul sezonului doi, #LiTEmoments se numește „Toate momentele” și expune un episod destul de dificil din viața sa personală. „Prima piesă de pe LiTEmoments are o poveste destul de personală. Am scris-o în memoria bunicii și a unchiului meu, care s-au stins anul trecut și care mi-au lăsat un gol mare în suflet. Este una din piesele care s-au scris singure dintr-o nevoie, nu îmi pot asuma compoziția, deși mâna mea a scris versurile și gura mea a cântat linia. A doua piesă merge în cu totul alt plan și este despre relațiile toxice sau dependența pe care uneori o dezvoltăm pentru oamenii din viața noastră. Poate fi interpretată ca o piesă de dragoste sau ca o piesă despre orice fel de relație interumană. «Să nu te prind la ușa mea», așa începe refrenul, și cred că e destul de sugestiv. A treia piesă este despre faptul că, în iubire, ca în orice altceva, destinul se schimbă în funcție de noi. Noi facem destinul, nu el pe noi, asta e ideea piesei «Scris în stele»”, a spus Liviu.

Cele trei piese ale proiectului #LiTEmoments au fost scrise și compuse de Liviu în studioul sau Lite Music, iar videoclipurile filmate în același cadru ne transpun într-o călătorie prin care artistul își deschide sufletul. Acestea vor fi lansate o dată la două săptămâni, în fiecare vineri la aceeași oră, respectiv 10:00, pe canalul de Youtube al artistului.

Primul sezon #LiTEmoments a cuprins o colecție de patru piese care au evidențiat trăiri bazate la început pe un orgoliu puternic și pe mirajul unei iubiri care ajunge la final, iar bărbatul a rămas doar cu amintirile relației. Piesele „Unele intrebări”, „Prefă-te”, „Gândul meu” și „Nu e treaba mea” au reușit să strângă peste 18 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube a lui Liviu, acesta fiind unul din motivele care l-au motivat să continue povestea cu un nou sezon.

Liviu Teodorescu pregătește lansarea primului sau LP „Listă de păcate”, care va cuprinde piese noi, dar și single-uri cunoscute precum cel care îi dă titlul LP-ului. Single-ul „Listă de păcate” în colaborare cu Killa Fonic a strâns aproape 5 milioane de vizualizări, la o lună de la lansare.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie” la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce” la Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 42 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel