Liviu Iolu, după ce Orban a acuzat USR-PLUS de lipsă de patriotism: A sunat Dragnea să nu-i mai furați discursurile

Sursă foto: Facebook Liviu Iolu
Sursă foto: Facebook Liviu Iolu

Liviu Iolui-a răspuns lui Ludovic Orban după ce acesta a spus că USR-PLUS dă dovadă de lipsă de patriotism.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre ideologia formațiunii politice pe care o conduce, în contrast cu progresismul USR-PLUS.

Liberalii trebuie să sprijine valorile tradiţionale ale românilor, precum familia, biserica, satul românesc, comunitatea, context în care a afirmat că PNL are nişte parteneri de guvernare care de multe ori se comportă ca şi cum nu s-ar fi născut în România, potrivit Agerpres.

„Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici. Nu i-am văzut la Ziua Drapelului naţional, nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol al naţiunii române, ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând cruce. Noi suntem altfel, noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român, un partid care ţine cont de toată matricea componentă a personalităţii României, noi trebuie să fim partidul care are forţa şi capacitatea de a apăra fiecare român, indiferent unde este el, că este în România sau că trăieşte în orice ţară din Europa sau din lume”, a spus Orban, duminică, la şedinţa de alegeri interne din cadrul Organizaţiei PNL Bacău (citește continuarea AICI).

Liviu Iolu, reacție dură

„Domnu' Orban, a sunat Dragnea să nu-i mai furați discursurile.

Nu aveți curaj dacă nu o băgați și pe aia cu Soroș și nu uitați că USR PLUS fură frigiderele etc. Și luați-l și pe Terhes în noul PNL, eventual spuneți mai repede că vă aliați cu Viktor Orban, Le Pen și Salvini să salvați Europa de progresism“, a scris, pe Facebook, Liviu Iolu.

Orban îl înţeapă pe Cîţu, după alegerile din PNL Iaşi. "Sigur că eu nu pun filiala în contul meu..."

Orban a avut un atac la Florin Cîțu, care a spus că Alexandru Muraru, cel care a candidat și a și fost ales în funcția de președinte al PNL Iași, face parte din „echipa câștigătoare” a sa. Orban a spus că și el îl susține pe Muraru, dar organizația rămâne la Iași.

„Și eu îl susțin pe Alex Muraru, care este singurul candidat la funcția de președinte al PNL Iași. Sigur că eu nu pun în contul meu filiala Iași (...). Filiala Iași va rămâne a dumneavoastră și Alex Muraru o să fie președintele filialei PNL Iași”, a declarat Ludovic Orban, conform Mediafax.

Declaraţii despre Mihai Chirica şi Costel Alexe, suspendaţi din partid 

Președintele PNL, Ludovic Orban, a făcut o declarație cel puțin ciodată, sâmbătă, la Iași, unde a spus că îi salută pe Costel Alexe și Mihai Chirica, ambii autosuspendați din partid pentru că sunt cercetați în dosare penale. Orban a spus că este convins că cei doi sunt nevinovați.

Ludovic Orban a spus, la ședința de alegeri a conducerii PNL Iași, că vrea să felicite organizația pentru că a reușit să câștige funcția de președinte al Consliului Județean Iași cu Costel Alexe și pe cea de primar al Iașului, prin Mihai Chirica.

„Vreau să vă felicit, de asemenea, pentru faptul că PNL a câștigat alegerile atât pentru funcția de președinte al Consiliului Județean cât și pentru funcția de primar a municipiului Iași. Chiar dacă nu sunt prezenți în sală, vreau să-i salut (pe Mihai Chirica și Costel Alexe - n.r.). (...) În sinea mea sunt convins că sunt nevinovați și aștept cu nerăbdare, dar și cu încredere, ca instanța să le facă dreptate și să arate cu adevărat care este adevărul”, a spus Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel