LIVIU DRAGNEA vrea funcția supremă

LIVIU DRAGNEA, președinte executiv al PSD, a pus ochii pe funcția supremă. 

LIVIU DRAGNEA încearcă să atragă de partea sa cât mai mulţi baroni din teritoriu. Liviu Dragnea a convocat o întâlnire la Brăila, departe de ochii lumii, într-o mini-croazieră pe Dunăre.

LIVIU DRAGNEA. Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea râvneşte la funcţia supremă în PSD, susţin jurnaliştii de la știripesurse.ro.

Dar organizarea proastă care a dus la un dezastru pentru PSD la europarlamentare l-ar fi pus într-o lumină defavorabilă şi i-ar fi diminuat şansele de a ajunge în fruntea partidului în epoca post-Ponta, precizează acelaşi site.

Citește și: Liviu Dragnea explică scopul alianței PSD-PPDD

"Șansele cele mai mari să preia partidul le are Dan Șova. Evident că Dragnea se va bate ca un leu și nici Zgonea nu se lăsa", ar fi declarat unul dintre vicepreședinții PSD.

LIVIU DRAGNEA ar fi pus deja la punct un plan de atac, bazându-se, în principiu, pe sprijinul baronilor din sudul țării, dar nu numai. Vicepremierul ar fi convocat pe șest o întâlnire la Brăila.

LIVIU DRAGNEA. Din rațiuni de securitate, Liviu Dragnea a preferat ca aceasta să aibă loc departe de ochii curioşilor, pe un vapor într-o mini-croazieră pe Dunăre. Potrivit unor surse participante la întâlnire, ministrul Dezvoltării vrea dovezi de loialitate din partea baronilor și le-ar fi cerut să fie pregătiți de orice mișcare.

LIVIU DRAGNEA. În plus, le-ar fi solicitat oamenilor săi din teritoriu să intensifice presiunile politice și mediatice la adresa premierului Victor Ponta pentru a-şi anunţa candidatura la prezidențialele din toamnă cât mai repede posibil.

Citește și: Anunț sumbru pe Dreapta: Victoria PSD e asigurată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel