Anunț sumbru pe Dreapta: Victoria PSD e asigurată

Fragmentarea dreptei politice românești s-a petrecut, pentru că partidele care vorbeau de unitate nu fac nimic în acest sens, astfel încât victoria PSD de la alegerile din toamnă va fi asigurată, a atenționat, duminică, la Predeal, la ședința Colegiului Director al formațiunii politice, liderul FC. Mihai-Răzvan Ungureanu.

"Subestimând PSD-ul și pe Victor Ponta, este prima mare greșeală pe care o fac partidele de dreapta. Începem să înțelegem că există atmosferă în partide de a avea candidați la Președinție și apoi un viitor președinte al României persoane slabe și șantajabile, persoane care pot să ajungă în fruntea țării fără să exprime vreo garanție pentru ceea ce înseamnă parcursul nostru european și democratic. Acesta este efectul ultimilor ani politici în România.

Citește și Fost adversar, invitat surpriză la cheful liberalilor

Partidele au învățat o lecție, și anume că ele trebuie să controleze președintele României, în orice fel, oricum și sindicalizându-se în umbră, asociindu-se stânga-dreapta, același lucru. Și este greu să stai la masă și cu Ali Baba, și cu trupa lui de 40 de hoți, absolvindu-i de tot ce au reușit să facă între timp", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu într-o conferință de presă, după ședința Colegiului Director, potrivit Agerpres.

Precizând că partidul său "nu lustruiește clanța niciunui partid", MR Ungureanu a amintit că FC este deschisă discuțiilor cu alte partide.

"Eu sper ca această concluzie parțială să nu se susțină, și anume că partidele de la stânga la dreapta, mai puțin Forța Civică, încep să se intereseze de un prezidențiabil care să fie ușor de manipulat, șters, scos din peisajul politic al țării și izolat la Cotroceni.

Toate partidele, mai puțin Forța Civică, au învățat ceva din ultimii ani, că ele trebuie să controleze președintele. În situația aceasta, România o apucă pe drumul greșit", a mai adăugat Mihai-Răzvan Ungureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel